Frisse Lion’s Mane Limonade

Frisse Lion’s Mane Limonade klinkt niet alleen lekker, maar smaakt ook heerlijk! Dit verfrissende drankje is alles wat je wilt deze zomer. Citroenen zijn zoals we allemaal weten goed voor je spijsvertering en een fijne dorstlesser. Citroensap combineren met paddenstoelen poeder voor een frisse Lion’s Mane limonade was vast nog niet bij je opgekomen.

Lion’s Mane staat in het teken van: Clarity – Energy – Mind

Frisse Lion’s Mane Limonade – Clarity & Mind

Lion’s mane is een veel onderzochte paddenstoel waarvan is vastgesteld dat deze veel bioactieve stoffen zoals hericenonen en erinacines bevat. Deze twee stoffen stimuleren de zenuwgroeifactor (NGF) in de hersenen. NGF’s zijn eiwitten die voornamelijk verantwoordelijk zijn voor de ontwikkeling, het onderhoud en de overleving van de hersenen.

Ook de citroensap in de frisse Lion’s Mane Limonade kan een positief effect hebben op je hersenen. De kalium en magnesium in citroenen hebben namelijk een positief effect op je hersenen en zenuwen. Het citroenwater met Lion’s Mane paddenstoelen poeder kan jou dus flink op weg helpen!

Frisse Lion’s Mane Limonade voor meer energie

De antioxidanten in Lion’s Mane ondersteunen de algehele cellulaire gezondheid, hoe meer antioxidanten je aan je dieet toevoegt hoe makkelijker je lichaam energie kan produceren. Ook citroenen zitten naast vitamine C vol antioxidanten en staan erom bekend om in de ochtend je spijsvertering op te starten waardoor je een minder moe en slaperig gevoel kan ervaren.

Ook dorst gekregen?

 

Maak simpel je eigen verfrissende Lion’s Mane limonade door een klein laagje water te mixen met een theelepel Lion’s Mane poeder, voeg ijsblokjes, het sap van een halve citroen en koud water toe.

Tip: Wil je voor een wat meer luxueus drankje gaan, of ontvang je visite? Vervang het water door bruiswater en voeg wat schijfjes citroen toe ter decoratie!

Ingrediënten voor 1 groot glas frisse Lion’s Mane limonade:

  • 1 theelepel Lion’s Mane poeder
  • Sap van een halve citroen
  • Hand vol ijsblokjes
  • 350 ml koud water (of bruiswater)
No Comments

Post A Comment