Nicecream met Chaga paddenstoel

I scream for chaga nicecream!! Want wie houdt er niet van een romige kommetje  ijs? En het beste van dit recept is dat het boordevol zit met de vele voordelen van Chaga-paddenstoelen.

Dit heerlijke Chaga nicecream recept  is gemaakt met bevroren bananen, een snufje kaneel en een scheutje plantaardige melk om het romiger te maken en het gemakkelijker te mengen. Makkelijk om te maken voor ontbijt, dessert of als een gezonde snack!

De Chaga paddenstoel staat bekend als  adaptogeen. Adaptogene planten en paddenstoelen helpen het lichaam weer in balans te brengen en kunnen een gunstig effect hebben op lichaam en geest, zoals het zenuwstelsel en immuunsysteem.

Chaga wordt veel gebruikt in de traditionele en alternatieve geneeskunde, maar ook steeds meer in het reguliere circuit.  Met de verschillende gezondheids benefits  die deze paddenstoel bezit, is de Chaga de perfecte superfood!

Ingrediënten 

  • 3 bevroren bananen (van te voren in stukjes gesneden)
  • 1 volle theelepel Chaga poeder
  • snufje kaneel
  • Scheutje plantaardige melk
  • Optioneel: vanillepoeder of extract (zonder alcohol)

 

Instructies

Doe de stukjes bevroren banaan in de blender, voeg 1 theelepel Chaga poeder toe, snufje kaneel  en een paar scheutjes melk, zodat het makkelijker blend.

nicecream met chaga paddenstoel
mush superfood chaga poeder
No Comments

Post A Comment