Paddenstoelen ervaringsdeskundige : Dennis van Miltenburg

Mijn ervaring met medicinale paddenstoelen

Medicinale paddenstoelen en schimmels worden al eeuwen lang gebruikt in diëten van verschillende culturen. Paddenstoelen zijn miljarden jaren oud; sommigen veel ouder dan wij. Sommige studies geven zelfs aan dat wij voort zijn ontwikkeld vanuit schimmels (schimmels). Ook zijn deze organismes intelligenter dan wij denken; ook daar is veel onderzoek over gedaan. Voor mij voelen deze paddestoelen als wijze voorouders die veel fysieke klachten kunnen genezen in ons lichaam. Sommige medicinale paddenstoelen hebben voor mij dezelfde werking als een kop groene thee, een multivitamine tablet en een immuunsysteem booster. De poedervorm zorgt ervoor dat ik er eenvoudig heerlijke thee van kan maken, of dat ik het door mijn ontbijt kan mengen. Van alle middelen, supplementen en Superfoods die ik heb gebruikt, zijn deze blijvend.

Cover (1)

De Holistic Movement aanpak

Ik ben Holistisch Trainer en Coach en ik geef individuele sessies en workshops aan groepen om mensen te helpen met wat er binnen in hen speelt. Ook geef ik cursussen zodat anderen kunnen werken met mijn methode. Ik heb de Holistic Movement methode, een therapeutische bewegingsmethode, ontwikkeld om zowel aan de binnenkant als de buitenkant te werken. Er wordt dus zowel aan het lichaam bewerkt, als aan de geest en de emoties. In deze methode gaat het om het loslaten en uiten van mentale en emotionele blokkades, door middel van fysieke beweging en bewustwording waardoor er permanente genezing plaats vindt. Het leven draait om ontwikkeling en vooruitgang. Wij zijn hier om te leren en om levenslessen te integreren. Zolang wij dit niet doen, keren we in een staat van disbalans.

Mijn missie is iedereen gezonder, gelukkiger en bewuster maken. Hierin staat gezond voor het lichaam, geluk voor de geest, en bewustzijn voor de ziel. Ik wil innerlijke genezing stimuleren door middel van bewegen van zowel het fysieke als het mentale, emotionele en spirituele aspect dat jou maakt wie jij bent. Het mentale / emotionele aspect bestaat uit de connectie en integratie van het lichaam met de geest.

Innerlijke reis

De paddenstoel supplementen hebben veel effect op het lichaam en de geest. Ze zorgen voor veel genezing op beide vlakken, en zijn daarom een ​​perfecte toevoeging in mijn werk. Ik bied in elke sessie een kop thee aan mijn cliënten aan met chaga, lion’s mane of reishi. In mijn persoonlijke leven heb ik veel sjamanistische reizen gemaakt, waaronder ceremonies met ayahuasca of psychedelische paddenstoelen. De werkvorm die ik toepas op mijn cliënten, is grotendeels gebaseerd op de reizen die ik in mezelf heb gemaakt tijdens deze ceremonies. De intelligentie van deze natuurlijke substanties hebben mij geassisteerd om veilig en gestructureerd terug te gaan naar mijn onbewuste patronen, mijn angsten en mijn trauma’s. De resultaten van deze reizen waren fenomenaal verhelderend en helend. Mijn gezondheid en innerlijke balans is dan ook deels het resultaat van externe natuurlijke substanties die mij hebben geholpen om dieper in mijn eigen onderbewustzijn te graven, en deze kennis en ervaring draag ik voor bij mijn cliënten.

Dennis start eind mei met een nieuwe cursus: holistisch personal trainer. Heb je interesse? Bekijk hier alle informatie

Wil je hier een 1:1 sessie boeken? Plan hier een gratis intake gesprek

1 Comment
  • Alex Perez
    Posted at 20:54h, 26 December

    Zeer interessante blogpost. Het is zeker waar dat heel wat schimmels en paddelstoelen veel voordelen hebben voor ons welzijn. Kijk maar naar penicillium, shiitake of reishi. Zoals met alles het geval is is het echter wel aangeraden om ze met mate te gebruiken. Overmatig gebruik komt echter zelden voor met de gedroogde reishi aangezien de dosis lager ligt dan bij de verse reishi,

Post A Comment