Nieuwe maan in Stier: moon milk met functionele paddenstoelen

Hoe kan moon milk met paddenstoelen je intenties voor deze nieuwe maan in stier, helpen te versterken? Zoals bij elke nieuwe maan, is het altijd een goed moment om nieuwe intenties duidelijk in kaart te brengen. Of de intenties die je al hebt verankerd nog sterker te maken.

Hoewel deze tijden misschien een beetje chaotisch aanvoelen, roept deze nieuwe maan op om je te concentreren op wat je in je leven wilt uitnodigen en na te denken over de zaadjes die je wilt planten voor de toekomst.

Reishi en de nieuwe maan

Stier in nieuwe maan moedigt ons aan om ons leven in orde te krijgen. Verzorgen we onszelf wel goed (en versterken we ons immuunsysteem) met vers, gezond voedsel en kruiden?

De nieuwe maan is het perfecte moment om aan nieuwe en gezonde routines te beginnen en echt in het NU te gaan leven. Dat is ook waar moon milk, intenties en meditatie hulp kunnen bieden. De kracht van het nu, een duidelijk doel/intentie voor ogen hebben en verbinding maken met het universum, is een van de krachtigste dingen die je kunt doen, om je leven vorm te geven, zoals jij dat wilt. Daarom hebben we voor deze moon milk onze geliefde Reishi paddenstoelen gekozen. Dit, vanwege haar verbinding met de kosmos en het kalmerende effect dat Reishi op de geest heeft.

Reishi paddenstoelen worden al duizenden jaren als heilig beschouwd door taoïstische monniken, spirituele meesters en beoefenaars van de oosterse geneeskunde omdat ze ons proces in het spirituele kunnen versnellen. De perfecte paddenstoelen om nieuwe maan intenties te versterken als je het ons vraagt!

Loslaten en meegaan met de stroom

Deze nieuwe maan zal ook je angsten identificeren. Stel ze bloot, sta jezelf toe ze te horen. Schrijf ze op, zodat ze uit je hoofd kunnen sijpelen en in het licht kunnen worden gebracht. Je merkt misschien dat als je geest helder is, ze niet meer over je zweven.

Weet ook dat Taurus Season ons vraagt ​​om te onthouden dat de mooiste dingen in het leven niet kunnen worden gecontroleerd. Het is oké om los te laten, want in het onbekende is waar we vaak nieuwe versies van onszelf vinden en waar intenties kunnen uitkomen.

Reishi en de nieuwe maan

Stier in nieuwe maan moedigt ons aan om ons leven in orde te krijgen. Verzorgen we onszelf wel goed (en versterken we ons immuunsysteem) met vers, gezond voedsel en kruiden?

De nieuwe maan is het perfecte moment om aan nieuwe en gezonde routines te beginnen en echt in het NU te gaan leven. Dat is ook waar moon milk, intenties en meditatie hulp kunnen bieden. De kracht van het nu, een duidelijk doel/intentie voor ogen hebben en verbinding maken met het universum, is een van de krachtigste dingen die je kunt doen, om je leven vorm te geven, zoals jij dat wilt. Daarom hebben we voor deze moon milk onze geliefde Reishi paddenstoelen gekozen. Dit, vanwege haar verbinding met de kosmos en het kalmerende effect dat Reishi op de geest heeft.

Reishi paddenstoelen worden al duizenden jaren als heilig beschouwd door taoïstische monniken, spirituele meesters en beoefenaars van de oosterse geneeskunde omdat ze ons proces in het spirituele kunnen versnellen. De perfecte paddenstoelen om nieuwe maan intenties te versterken als je het ons vraagt!

Loslaten en meegaan met de stroom

Deze nieuwe maan zal ook je angsten identificeren. Stel ze bloot, sta jezelf toe ze te horen. Schrijf ze op, zodat ze uit je hoofd kunnen sijpelen en in het licht kunnen worden gebracht. Je merkt misschien dat als je geest helder is, ze niet meer over je zweven.

Weet ook dat Taurus Season ons vraagt ​​om te onthouden dat de mooiste dingen in het leven niet kunnen worden gecontroleerd. Het is oké om los te laten, want in het onbekende is waar we vaak nieuwe versies van onszelf vinden en waar intenties kunnen uitkomen.

Reishi Moon Milk Recept

Ingrediënten voor 2 servings

 • 660 ml amandelmelk
 • 1 el amandelboter
 • 1 volle theelepel Reishi-poeder
 • 1 el cacaopoeder
 • ½ theelepel kaneel
 • snufje nootmuskaat
 • Snufje fijngemalen zwarte peper
 • Snufje Himalayazout
 • 2 el ahornsiroop

 

Instructies:

 1. Verwarm de melk in een pan op laag vuur.
 2. Doe alle ingrediënten in de pan en meng goed tot de kruiden volledig zijn opgelost.
 3. Giet in een mok en voeg naar smaak wat ahornsiroop toe.
 4. Geniet van je moon milk en de nieuwe maan in Stier!
No Comments

Post A Comment