Hydraterend paddenstoelen gezichtsmasker

Wist je dat paddenstoelen niet alleen erg gunstig zijn voor je gezondheid, maar ook voor je huid? Vooral tijdens de koudere seizoenen is het essentieel om goed te zorgen voor je huid en gezondheid in het algeheel.
Daarom hebben we deze samenwerking opgezet met All-Natural Beauty merk Adamà, om je te laten zien hoe je een gezichtsmasker kan maken door onze producten te combineren. Op deze manier kun je ontspannen met wat Mush poeder in je drankje én op je gezicht; het ultieme ontspannende moment als je het ons vraagt!

Adamà-oprichter Federica gelooft dat een gezonde huid begint met het voeden van binnenuit. Daarom gebruikt ze alleen 100% natuurlijke ingrediënten. Federica gelooft dat de producten die je op je huid aanbrengt natuurlijk genoeg moeten zijn om ook te kunnen eten. Dit is iets waar we het helemaal over eens zijn, natuurlijk!

Maar nu meer over de ingrediënten voor het paddenstoelen masker! Je hebt alleen het Adamà Oatmeal Cleanser balsem en de Mush Reishi (of Chaga) poeder nodig.

Havermout reiniging balsem

Het reinigt de huid subtiel van make-up en dagelijks vuil. Perfect voor dit Reishi of Chaga paddenstoelen masker! De Cleanser laat je huid gehydrateerd en gebalanceerd achter en geeft je huid een schone, natuurlijke uitstraling. Havermout kan ook helpen met het kalmeren van acne, vlekken, en huidirritaties.

Reishi paddenstoel voor een stralende huid.

Deze paddenstoelen zitten vol met Beta-glucanen, natuurlijke suikers kunnen door meerdere huidlagen doordringen om milde droogheid en jeuk te verlichten. Bovendien, Beta-glucanen staan ook bekend om te helpen met collageen regeneratie en assisteren met de elasticiteit van de huid. Ze bevatten ook polysacchariden, wat het vermogen van de huid om vocht te behouden kan verbeteren. Dit maakt het masker een krachtige moisturizer om te gebruiken.

Precies wat we nodig hebben deze aankomende winter; iets dat onze huid strak en gehydrateerd houdt!

Hoe maak je een paddenstoelen masker

Combineer een theelepel Mush poeder en een theelepel balsem en meng voordat je het op je gezicht aanbrengt. Laat het masker ongeveer 15 minuten inwerken voordat je het verwijdert. Haal het paddenstoelen masker met een hete vochtige doek weg door voorzichtig een deppende en vegende beweging te maken. Pas op dat er geen water in het oatmeal cleanser balsem potje terecht komt tijdens het afspoelen van je gezicht!

We zijn erg benieuwd of ook jij dit Reishi en/of Chaga paddenstoelen masker ook zo fijn vind als ons.

No Comments

Post A Comment